STUDIO ZIBAA

Studio Zibaa is opgericht in 2023 door Michelle Emanuela Drent. Al op jonge leeftijd was ik altijd het liefst creatief bezig en daarom heb ik twee studies gevolgd in Mode Styling en Design en ben ik nu werkzaam als Print Designer.

Kunst en interieur hebben mij de laatste jaren steeds meer gefascineerd en vooral ook het duurzame aspect hiervan. Met de collectie van Studio Zibaa wil ik kunst en duurzaamheid samenvoegen tot een uniek ontwerp. De inspiratie van de kunstwerken komen voort uit de tropische vormen van de natuur wat ook weer symbool staat voor de duurzaamheid waar Studio Zibaa met haar collectie voor staat.

Duurzame materialen

Studio Zibaa streeft naar duurzaamheid en dat is terug te vinden in de materialen die gebruikt worden voor de collectie. Zo is al het papier waar op geschilderd wordt afkomstig van gerecycled katoen. Er worden dus geen bomen voor gekapt en daarnaast steunt het bedrijf ook het WaterAid-project, dat schoon water levert aan de allerarmsten in India en Nepal. Alle papieren zijn ook handgeschept en zuurvrij.

Voor het verf maak ik gebruik van een hoogwaardig duurzaam verflabel ‘LAB PAINT’. Deze verf bevat namelijk geen giftige stoffen. Ook hebben ze een foundation opgericht waarbij ze schoon drinkwater voor duizenden mensen bereikbaar willen maken door middel van waterinstallaties en de bijbehorende infrastructuur voor de ontwikkelingslanden. Bij ieder potje verf wordt dit project dus ook gesteund. Daarnaast wordt de duurzame verf in Nederland geproduceerd wat de CO2-uitstoot weer beperkt.

Handgemaakt in Nederland

Alle ontwerpen worden stuk voor stuk met de hand gemaakt in Leiden, waardoor ieder item iets unieks heeft. Er wordt niet gedaan aan massaproductie maar aan kleine oplages.

Een uniek ontwerp op maat gemaakt

Wilt u een uniek ontwerp door mij laten schilderen? De vormen, kleuren, afmetingen en prijzen zijn allemaal bespreekbaar. Neem gerust vrijblijvend contact op via zibaa.nl@hotmail.com of via Instagram @studio.zibaa