Wie is Zibaa

 Zibaa is een Nederlands merk, ontstaan door mijn passie voor Mode en Design. Ik, Michelle Drent ben het gezicht achter het merk van Zibaa. Na twee mode opleidingen gevolgd te hebben, begon het idee om mijn eigen tassenlijn op te zetten ‘Zibaa’. Ik heb hierin een cursus tassen ontwerpen gevolgd bij Fontaines Creations in Amsterdam, waardoor ik mijn eigen concept op de markt kon zetten. Meer info hierover vind je onder het kopje ‘Zibaa tassen’. Inmiddels is de collectie uitgebreid met organizers voor op reis en tropische musthaves voor in huis. Alles wat je op deze webshop vindt is handgemaakt op een zo duurzaam mogelijke manier.

 

TROPISCHE ORGANIZERS EN MUSTHAVES

Inmiddels zijn er ook duurzame organizers voor op reis ontworpen die je handig meeneemt in je tas of koffer. Deze duurzame organizers zijn onder andere gemaakt van vilt met het Certifelt en Oekotex keurmerk. Bijna alle handgemaakte organizers hebben een tropisch sfeertje in de vorm van een palmboom of schelp. Met mijn liefde voor schilderen ben ik ook tropische musthaves gaan ontwerpen. Denk hierbij aan jute palmboom slingers, palmboom fotolijstjes en geschilderde katoenen wandhangers.

ZIBAA TASSEN

Het concept van Zibaa geeft je de mogelijkheid om je tas op iedere outfit af te kunnen stemmen. Door middel van de verwisselbare flappen kan je altijd een andere kleur of shape flap aan je tas ritsen. Hierdoor kan je je tas eindeloos combineren en op je kleding afstemmen.

 

PRODUCTIE IN EIGEN LAND

Zibaa streeft naar een eerlijke productie. Alle Interieur musthaves worden door mijzelf met de hand gemaakt in Utrecht. 

De tassen zijn met de hand gemaakt in het een atelier in Amsterdam.

 

PRODUCTIE OP MAAT

Wil je je eigen organizer, fotolijst, poster of logo laten ontwerpen?

Al deze opties zijn mogelijk! Voor vragen stuur mij gerust een berichtje : info@zibaa.nl

Of neem eens een kijkje op mijn Instagram account @zibaa.nl

 VERKOOPPUNTEN TASSEN

Fontaines – Europaplein 95, Amsterdam

Grand Hotel Karel V –  Geertebolwerk 1, Utrecht

LIVStores – Twijnstraat 41, Utrecht

                       

info@zibaa.nl / KvK 66805481