Dúo de palma A6 Art Prints

26.00

 

Dúo de palma A6 Art Prints

Deze twee A6 vellen met een handgeschilderde print zijn geïnspireerd op de vormen van de tropische bladeren uit de natuur en de warme zomers in Spanje. Deze vormen staan ook weer symbool voor de duurzaamheid waar Studio Zibaa met haar collectie voor staat.

LET OP: het schilderij is exclusief fotolijst.

Duurzame materialen

Handgeschilderde abstracte bladeren op 320 grams gerecycled katoen papier.

Papier:

Er worden geen bomen voor dit papier gekapt en daarnaast steunt het bedrijf ook het WaterAid-project, dat schoon water levert aan de allerarmsten in India en Nepal. Alle papieren zijn ook handgeschept en zuurvrij.

Verf:

Voor het verf maak ik gebruik van een hoogwaardig duurzaam verflabel LAB PAINT. Deze verf bevat namelijk geen giftige stoffen. Ook hebben ze een foundation opgericht waarbij ze schoon drinkwater voor duizenden mensen bereikbaar willen maken door middel van waterinstallaties en de bijbehorende infrastructuur voor de ontwikkelingslanden. Bij ieder potje verf wordt dit project dus ook gesteund. Daarnaast wordt de duurzame verf Nederland geproduceerd wat de CO2-uitstoot weer beperkt.

Productie

Alle duurzame kunstwerken worden met de hand geschilderd in Leiden, waardoor iedere print uniek is en net iets kan afwijken. Er wordt niet gedaan aan massaproductie maar aan kleine oplages.

Kleur

Beige doek met een taupe kleurige print.

Beschrijving

Dúo de palma A6 Art Prints

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Dúo de palma A6 Art Prints” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *