Persoonlijk Art Print Design A5

46.00

 

 

Persoonlijk Art Print Design A5

Wil jij graag een uniek handgeschilderd en duurzaam design om aan jezelf of een ander cadeau te doen? Bij deze speciale optie maak ik speciaal op aanvraag een nieuw design!

Hoe het werkt:

  1. Reken deze optie af in je winkelmandje en vul je email adres in zodat ik contact met je op kan nemen.
  2. Geef in de notitie bij het afrekenen alvast in het kort aan waar je voorkeur naar uit gaat.
  3. Je bestelling is geplaatst! Ik neem contact met je op en samen gaan we aan de slag met het ontwerp. Hierbij mag je inspiratiebeeld aanleveren of lever ik beelden aan. Vervolgens maak ik meerdere digitale print opties zodat je verschillende opties hebt om uit te kiezen. Bij akkoord ga ik de patronen maken en jouw ontwerp schilderen.

Duurzame materialen

Papier:

Er worden geen bomen voor dit papier gekapt en daarnaast steunt het bedrijf ook het WaterAid-project, dat schoon water levert aan de allerarmsten in India en Nepal. Alle papieren zijn ook handgeschept en zuurvrij.

Verf:

Voor het verf maak ik gebruik van een hoogwaardig duurzaam verflabel LAB PAINT. Deze verf bevat namelijk geen giftige stoffen. Ook hebben ze een foundation opgericht waarbij ze schoon drinkwater voor duizenden mensen bereikbaar willen maken door middel van waterinstallaties en de bijbehorende infrastructuur voor de ontwikkelingslanden. Bij ieder potje verf wordt dit project dus ook gesteund. Daarnaast wordt de duurzame verf Nederland geproduceerd wat de CO2-uitstoot weer beperkt.

Productie

Alle duurzame kunstwerken worden met de hand geschilderd in Leiden, waardoor iedere print uniek is en net iets kan afwijken. Er wordt niet gedaan aan massaproductie maar aan kleine oplages.

Kleur

De kleuren waaruit gekozen kan worden bij deze optie zijn; wit, beige, naturel tinten, licht en donker taupe, aarde tinten, terracotta, grijs en zwart. Voor andere kleuren reken ik in overleg een meerprijs omdat ik deze speciaal moet bestellen.

Categorie:

Beschrijving

Persoonlijk Art Print Design A5

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Persoonlijk Art Print Design A5” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *